Bestil din hosting her!

Ekstra tilkøb

Afregningsperiode

14 + 12 =

Dette siger vores kunder

Under opbygningen af vores hjemmeside og Facebookside har CherryWeb blandt andet stået for grafisk håndtering og Facebookmarketing. Til et rejsebureau som vores kræves der tit opdateringer, og her har CherryWeb altid været hurtige og effektive med at få løst opgaven. CherryWebs service er til 5 stjerner, og det er ikke sidste gang, vi bruger dem.

Sinisa Lozo Lozo Tours  Lozo Tours
Sinisa Lozo Lozo Tours

CherryWeb havde til opgave at udarbejde en hjemmeside til virksomheden YBKonsulent. Vi kan ikke andet end at være tilfredse med hele opsætningen, designet og vigtigst af alt: kunderservice. Hele processen igennem kunne vi mærke, at CherryWeb fokuserede på os som kunder og leverede kun det bedste, indtil vi blev tilfredse. Mange tak for alt. Det har været en fornøjelse, og vi kan helt klart anbefale og vil bruge CherryWeb igen.

Yousef Baragji  YB Konsulent
Yousef Baragji

Jeg har nu anvendt CherryWeb til at lave mine to hjemmesider. Jeg har ikke en eneste negativ ting at sige om samarbejdet. Arbejdet bliver altid udført, som jeg ønsker det, og inden for den tid, jeg ønsker. Derudover er der altid hjælp at hente, så servicen er helt i top. Jeg kan klart anbefale CherryWeb til enhver, der vil have lavet sin hjemmeside professionelt, hurtigt og til en lækker pris!

Rami Ismail  Rami Ismail
Rami Ismail

Kontakt

CherryWeb IVS
Thorsbjerggade 9,
6500 Vojens

Tlf: +45 71 992 336
Mail: support@cherryweb.dk
CVR: 35813551

Man – Søn: 8:00 – 20:00
Helligdage: Efter aftale
Jul & Nytår: Lukket

3 + 7 =

© Copyright 2014 – 2019 | CherryWeb IVS | Alle rettigheder forbeholdes!

Pin It on Pinterest